GY.I.K.

Mikor érdemes felszolgálni az ételeket?
Azt javasoljuk, hogy a fogásokat 2 vagy 2 és fél órás időközönként, a reggelivel kezdve tálaljuk. Javasoljuk továbbá az étkezések sorrendjének betartását is.
Hány kalóriát tartalmaz a Keto menü?
A Keto menü zsírok, fehérjék és szénhidrátok aránya alapján készül: 70-80% egészséges zsír, 15-25% fehérje és körülbelül 5% szénhidrát. A kalóriák napról napra változnak, és míg a többi menünket pontos kalóriaszámok alapján tervezzük, ennél a fenti arány az elsődleges szempont, amit figyelembe veszünk.
Testreszabhatók-e a menük?
A menüinket egy táplálkozási szakember és egy séf közösen tervezi, kalóriák, makrotápanyagok és az összetevők helyes kombinációi alapján, így az előfizetésben bekövetkező bármilyen változás az egész menüt érinti. A menük jelenleg szabvány alapján készülnek, és nem fogadunk el változtatásokat, tehát nem módosíthatjuk őket bizonyos ételek vagy összetevők hozzáadásával vagy eltávolításával a weblapon leírtakhoz képest.
Mennyire változatosak a menük?
A FrissBox menük 4 hétig (28 napig) nem ismétlődnek. Gyakorlatilag mindennap más ételeket szállítunk neked.
Megváltoztathatom a folyamatban lévő előfizetésem?
A következőket változtathatjuk: • Szállítási cím • Szállítási intervallum • Előfizetési időszak (az előfizetés bizonyos napjainak kihagyása és meghosszabbítása egy másik kívánt nappal) • A menü típusa és a kalóriák száma * Figyelem! Kérjük, hogy a változtatásokat a kiszállítás előtt legalább egy nappal, 12:00 előtt küldd el nekünk!
Hova szállítják ki a FrissBox menüket?
Jelenleg Budapest közigazgatási területén belül szállítjuk házhoz ételeinket. Ez a része szolgáltatásunknak díjmentes.
Hogyan és mikor szállítják ki a FrissBox menüket?
A szállítás minden reggel egy belső szállítási szolgáltatóval történik, és ingyenes. Hétfőtől péntekig a szállítás 06:00 és 10:00 közt történik, egy legalább 1 órás szállítási idősáv kiválasztása szerint. Hétvégenként csak szombaton szállítunk, 07:00-től 11:00-ig. Vasárnap nincs szállítás!
Mit tartalmaz egy napi FrissBox menü?
Egy FrissBox menü 3 főételt és 2 rágcsálnivalót tartalmaz, kalória alapján számítva, az Optim, Vegán és a Zöldség-Hal menükben, 4 főételt a Sport menüben, és 3 fogást a Keto menüben.