20.05.2021

Ismerd meg a FrissBox dietetikus szakértőjét, Wolher Veronikát!

A FrissBox egyedisége abban rejlik, hogy valóban egészséges és ízletes ételeket szolgáltatunk, kizárólag friss alapanyagokból. Az 5 különböző menü összeállításában fontos szerepet vállal Wolher Veronika táplálkozási szakértő, akinek szakmai szempontjait is alapul vesszük.

 

Veronika szakmai háttere

 

Veronika 2008-ban végzett dietetikusként, és már 10 éve a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Népegészségtani Intézetében a leendő orvosokat is oktatja. Emellett a Budai Egészségközpontban végez privát dietetikai konzultációkat. Időközben továbbképezte magát az egészségfejlesztésben, valamint 2016-ban elvégezte a Semmelweis Egyetem okleveles táplálkozástudományi szakember képzését. Jelenleg a TF-en sportspecifikus dietetikusként tanul.

 

Miért ajánlja Veronika a FrissBox menüit?

 

Az egészséges menü alapja többek között az, hogy:

 

A FrissBox azért kiváló választás, mert mindezt megadja fogyasztója számára. 

 

“Az életmódváltás egyik gyakori akadálya az, hogy sok időt és energiát vesz el a megfelelő alapanyagok felkeresése, kiválasztása. A pácienseimnél sok esetben  kritikus pont, hogy hogyan tudják a mindennapokban fenntartani a megfelelő alapanyagokkal és eljárással készült ételeket. Ennek kiküszöbölésére kiváló alternatívát nyújt a FrissBox.”

 

A FrissBox által biztosítva van a napi ötszöri étkezés, a friss alapanyagok és a változatosság, hiszen 28 napig egyetlen receptet sem ismételnek meg. Minden héten 5 féle menü közül választhatunk, ráadásul a menükön belül is ki tudjuk választani a saját szükséglethez megfelelő energiabevitelt. Érdemes tehát az egyéni szükségleteket figyelembe venni és kiválasztani a számunkra szimpatikus menüt.

 

Abban biztosak lehetünk, hogy akármelyik ételt választjuk, az alapanyagok frissek, változatosak és ízletesek lesznek. Sőt mi több, a csomagolóanyagok 94%-a növényi alapú és környezetbarát, ami még egy érv a FrissBox mellett.

Ismerd meg a FrissBox dietetikus szakértőjét, Wolher Veronikát!

Olvass tovább!

Amit a Keto Menüről tudnod kell

Amit a Keto Menüről tudnod kell

Az alacsony szénhidrát- és fehérjetartalmú, de magas zsírtartalmú Keto Menüt a hozzánk érkezett kérések alapján fejlesztettük ki. Napi 3 étkezést foglal magába, melyek 70 - 80% egészséges zsírfélét, 15 - 25% fehérjét és körülbelül 5% szénhidrátot...

Élvezd frissen a FrissBox egészséges menüit!

Élvezd frissen a FrissBox egészséges menüit!

A FrissBox egy vadonatúj, heti menüt szolgáltató, egészséges életmódot támogató ételfutár cég. Egyediségünk abban rejlik, hogy valóban egészséges és ízletes ételeket szolgáltatunk, kizárólag friss alapanyagokból, fenntartható módon. Az összetevők...

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Séfünknek, Sass Daninak mindene a gasztronómia. Mindig is kereste azt, hogy hogyan tud olyan ételekhez jutni, amelyeket igazán szeret. Aztán rájött, hogy a legjobb az, ha ő maga készíti el ezeket. Így lett belőle séf. Sokan ismerhetjük őt a...