31.05.2021

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Séfünknek, Sass Daninak mindene a gasztronómia. Mindig is kereste azt, hogy hogyan tud olyan ételekhez jutni, amelyeket igazán szeret. Aztán rájött, hogy a legjobb az, ha ő maga készíti el ezeket. Így lett belőle séf. Sokan ismerhetjük őt a gasztronómiai műsorokból is, hiszen Dani az elmúlt évek során műsorvezetővé avanzsált.

 

Persze ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna a főzéssel. A FrissBox 5 különböző menüjének kidolgozásában Sass Dani szakmai szempontjait is figyelembe vettük.

 

Miért ajánlja Dani a FrissBox menüit?

 

“A FrissBox menüit egyszerű jónak tartani. Elég csak megnézni az ételeket és az alapanyagokat.”

 

Előfordul, hogy ha valaki meghallja az egészséges menü jelzőt, akkor úgy érzi, hogy le kell mondania az ízélményről. A FrissBox esetében azonban erről szó sincs. Az ételek változatosak, frissek, és az alapanyagok kapcsán is olyan megoldásokat láthatunk, amelyekkel korábban még nem találkoztunk.

 

A FrissBox további nagy előnye, hogy könnyebbé teszi a hétköznapokat. Öt különböző menüből választhatunk, és nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szakemberekre, akik a napi étkezések összetevőit összeállítják. 

 

Mit javasol azoknak Dani, akik esetleg még hezitálnak?

 

Érdemes kipróbálni, kitapasztalni a különböző menüket és kiválasztani azt, ami számunkra a legelőnyösebb. Az biztos, hogy bármelyik ételt is választjuk, nem ér minket csalódás, hibázni a menükön belül nem lehet. 

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Olvass tovább!

Amit a Keto Menüről tudnod kell

Amit a Keto Menüről tudnod kell

Az alacsony szénhidrát- és fehérjetartalmú, de magas zsírtartalmú Keto Menüt a hozzánk érkezett kérések alapján fejlesztettük ki. Napi 3 étkezést foglal magába, melyek 70 - 80% egészséges zsírfélét, 15 - 25% fehérjét és körülbelül 5% szénhidrátot...

Élvezd frissen a FrissBox egészséges menüit!

Élvezd frissen a FrissBox egészséges menüit!

A FrissBox egy vadonatúj, heti menüt szolgáltató, egészséges életmódot támogató ételfutár cég. Egyediségünk abban rejlik, hogy valóban egészséges és ízletes ételeket szolgáltatunk, kizárólag friss alapanyagokból, fenntartható módon. Az összetevők...

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Bemutatkozik a FrissBox séfje, Sass Dani!

Séfünknek, Sass Daninak mindene a gasztronómia. Mindig is kereste azt, hogy hogyan tud olyan ételekhez jutni, amelyeket igazán szeret. Aztán rájött, hogy a legjobb az, ha ő maga készíti el ezeket. Így lett belőle séf. Sokan ismerhetjük őt a...