Rólunk

frissbox

A FrissBox az élet, az egészség és a finom ízek szeretetéből született, és vidámságot csempész a tányérodra. Minden nap többféle menüt kínálunk, hogy megfeleljünk az igényeidnek és az életmódodnak.

A menüket tervező

TÁPLÁLKOZÁSI SZAKÉRTŐ
Wolher Veronika

2008-ban végzett dietetikusként, majd 2010-ben szerezte meg egészségfejlesztő-, wellness terapeuta szakképesítését. 2011 óta dolgozik a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Orvosi Népegészségtani Intézetben, emellett táplálkozási tanácsadással foglalkozik a Budai Egészségközpontban. 2015-ben egészségfejlesztési minőségügyi területi auditor lett, ezt követően 2016-ban okleveles táplálkozástudományi szakemberként diplomázott a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Sport-specifikus dietetikusként a budapesti Testnevelési Egyetemen képezte tovább magát.
Szakterületei közé tartozik a preventív táplálkozás, elhízás, testsúlycsökkentés, sport specifikus táplálkozás, evészavarok és testképzavarok anyagcsere betegségek, emésztőrendszeri megbetegedések.
Hisz abban, hogy egy egészségesebb életmód kialakításával hozzájárulhatunk egy minőségibb, értékekben gazdagabb és ezáltal boldogabb élethez, ami nem csak saját magunk számára előnyös, hanem a közvetlen környezetünk és a társadalom javára is válik.

Sass Dani

Sass Dani 30 évesen határozta el, hogy kilépve a komfortzónájából, új területeken méretteti meg magát. Ezen az úton járva szeretett bele a gasztronómiába és vált élete részévé a sport is. A Konyhafőnök című műsor 3.évadának döntőse, a Viasat3 Ide süss! című gasztroreality-jének műsorvezetője és a Life Tv Vacsorakirály gasztro-műsorvezetője. A főzés, gasztronómia mellett lételeme a sport, a mozgás. A sportból aztán futás lett, a futásból félmaratonok. 2017-ben pedig élete első maratonját a klasszikus Marathon-Athén távon teljesítette.

A fogásokat elkészítő

Gasztró Tanácsadó

Sass dani

EXECUTIVE CHEF

Dani Sass 30 évesen határozta el, hogy kilépve a komfortzónájából, új területeken méretteti meg magát. Ezen az úton járva szeretett bele a gasztronómiába és vált élete részévé a sport is. A Konyhafőnök című műsor 3.évadának döntőse, a Viasat3 Ide süss! című gasztroreality-jének műsorvezetője és a Life Tv Vacsorakirály gasztro-műsorvezetője. A főzés, gasztronómia mellett lételeme a sport, a mozgás. A sportból aztán futás lett, a futásból félmaratonok. 2017-ben pedig élete első maratonját a klasszikus Marathon-Athén távon teljesítette.

Life changing

testimonials

Nagy-Kovács Ramóna

Nagy-Kovács Ramóna

Sports, Fitness Instruction & Vlogger

A FrissBox felülmúlta elvárásaimat. Tudtam hogy jó minőségű, nagyon ízletes ételeket készítenek gondosan válogatott alapanyagokkal, de hogy ennyire finom és változatos, ez meglepett. :) Szuper hogy többféle lehetőség van választani a menük közül, így mindenki megtalálja a legjobbat. A napi ötszöri étkezéssel nagyon jól eltalálták nekem az adagot. Nem érzem a túllakottságot és nem maradok éhes sem, hiszen valóban magas minőségű ételeket készítenek. Ha nincs időd főzni, vagy folyton úton vagy de tényleg jót ennél, próbáld ki, nem fogsz csalódni!

Nagy Dániel

Nagy Dániel

Exatlon Hungary Kihívók & YouTuber

Fullos ízek, nagyon jó minőségű ételek napi ötször és készen. Mi kell még? :D Jó megoldás ha egész nap nagy a pörgés, nincs idő főzni, de egészségeset és jót ennél. Mi rengeteg időt és energiát spórolunk meg vele, amit egymásra és a hobbijainkra tudunk fordítani. Egyszerű a rendelés és kényelmes kiszállítás is, akkor érkezik amikor nekem a legjobb. Én is sok újdonsággal találkoztam a tányéron, mint például a lila burgonya. Rendeljétek meg ti is FrissBoxot

Késmárki Enikő

Késmárki Enikő

Coach

Sporttáplálkozási szaktanácsadóként pontosan tudom mennyire nehéz az embernek a hétköznapokban változatos és egészséges menüt összeraknia szakmai segítség nélkül. Ezt még inkább megnehezíti ha valamilyen intoleranciával küzd. A folyamatosan pörgő mindennapjaimban óriási segítség a Frissbox profizmusával megalkotott tejmentes menü! Rengeteg időt megspórol, minőség és szuper finom! :)

Debreczeni Dóra

Debreczeni Dóra

Model/Trail runner/Trainer

Az első találkozásom a Frissboxszal a weboldalukon történt, ahol egyből lenyűgöztek a profi módon összeállított menüsoraik, és a felhasználóbarát rendelési felület. Azt gondolom, rengeteg ételszállító cég van már a piacon. Ahhoz, hogy egy ki tudjon emelkedni a sok közül, különös figyelmet kell fordítania arra, hogy milyen plusz értéket tud biztosítani az ügyfelek elégedettsége érdekében. Úgy gondolom, a Frissbox könnyedén vette ezt az akadályt. Szuper az ügyfélszolgálat, segítőkészek, és mindent alaposan elmagyaráztak amikor kérdésem volt hozzájuk. A kiszállítás a számomra a legkényelmesebb időben, mindig pontosan érkezik. Az ételek magas minőségűek, jól összeválogatott alapanyagokból készülnek, változatosan vannak összeállítva, és ami a lelkemnek a legkedvesebb, a csomagolásaik is lebomló anyagból készülnek. Nincs műanyag, így nem szennyezem a rendelésemmel a környezetem, emellett napi 5 étkezést kapok, kalóriára bontva. Egy szó, mint száz, szívből ajánlom a Frissboxot főleg azoknak, akik tudatosan és jó minőségű ételekkel szeretnének fogyni, vagy csak a rohanó hétköznapokban oda figyelni magukra.

Zentai Nikolett

Zentai Nikolett

Amióta a FrissBoxtól rendelem az életvitelemnek megfelelő menüt, sokkal több időm jut minden másra. Személyi edzőként dolgozom és nagyon nagy segítség, hogy 12 óra munka után nem kell még a főzéssel, a másnapi adagok kiszámolásával és a mosogatással foglalkozni. Így reggel kipihentebben kelek, hisz nem az alvásomból veszek el időt emiatt. Az ételek minden várakozásomat felülmúlták, nagyon nagyon finomak és a napi menü tökéletesen össze van állítva mind változatosság, mind kalória és makrotápanyagok szempontjából. Mindenképpen ajánlom azoknak, akiknek fontos a tudatosság az étkezésben is és kevés idejük jut a főzésre. Köszönöm, hogy vagytok! Egész biztos, hogy ezután is rendelni fogok.

Fédra Szakolczai

Fédra Szakolczai

Szakolczai Fédra vagyok elit crossfit versenyző. A táplalkozás fontos része az életemnek, hiszen ebben a sportban is a megfelelő tápanyag és kalória bevitel elengedhetetlen a maximális teljesítmény eléréséhez. Ebben segít nekem a FrissBox, hogy a napi étkezéseimnek a menedzselését leveszi a vállamról. Egészséges és finom ételeik elegendő energiát biztosítanak az edzéseimen és az élet egyéb területén is. Azoknak ajánlanám, akiknek fontos az egészséges étkezés és időhiányban szenvednek.

Fekete Tamás

Fekete Tamás

személyi edző

Azoknak javaslom a FrissBox ételeit, akik kompromisszum mentesen szeretnének egyszerre finomakat enni és egészségesen táplálkozni. Menüik nem csak hasznos tápanyagokban gazdagok, de ízletesek is. A FrissBox segítségével új ízeket tudtam kipróbálni, egy változatos étrend keretében. Azoknak is sokat segíthet, akik szeretnék nyomon követni, hogy naponta mennyi kalóriát esznek, és a különböző makro tápanyagokat milyen arányban veszik magukhoz. Nem csak menüt, de a kívánt napi kalória mennyiséget is ki lehet választani. Így nem csak a fogyni vágyóknak segíthet a Frissbox, hanem azoknak is, akik izmot szeretnének növelni, vagy tartani a jelenlegi testtömegüket. A Frissjuice italokért pedig odáig vagyok, mindig felfrissítenek.